Kl. 7.00 Hallandsåsen

26aug2018
Usserød Kongevej 80, 2970 Hørsholm

Vi kører i biler til Hallandsåsen

Mødested Surina

Usserød Kongevej 80, 2970 Hørsholm

Vi kører i biler til Hallandsåsen, hvor der aftales ruter for de 3 hold med et fælles frokoststop.

Der skal aftales samkørsel i bilerne.

Husk pas!

Kære Cykelvenner,

Der er søndag  den 26. august vi har en planlagt tur til Hallandsåsen. Klubben betaler for færgeoverfarten mod fremvisning af kvittering. Alle resterende udgifter er for egen regning.

Tilmelding senest fredag d. 24.8. kl. 1800. til laust49@gmail.com.

Ved tilmelding bedes oplyst om du kan køre og hvor mange cykler, du kan have med, så vil Laust koordinere med antal chauffører og passagerer.

Der er også tilmelding på appen Go Cycling Friends, men jeg vil gerne have en bekræftelse på email, så det kan koordineres bedst muligt med transport.

Som det fremgår nedenfor, er det en god ide at medbringe en madpakke til turen. Vi har tidligere spist, når vi returnerer til bilerne. Derudover er det en god ide at medbringe energi til turen i form af bananer, energi barer og lign.

Vi mødes ved Surina kl. 7.00 og kører i privatbiler til færgelejet i Helsingør, hvor vi tjekker ind på færgen. Derefter kører vi ”samlet” til parkeringspladsen hos Q8 på vestsiden af motorvejen på Hallandsåsen. Der gøres klar til afgang og afhængig af fremmøde inddeles i hold. 

Mogens er turleder for hold 1-2.

Knud er turleder for hold 3.

Målsætningen er at køre omkring 100km +-10km og ca. 1500 højdemeter. 

Det kan være koldt på Hallandsåsen, så se vejrudsigten før afgang og medbring evt. vindvest og ærmer. God tur til alle, det plejer at være en super oplevelse med gode stigninger. Vi plejer at være retur i Hørsholm ca. kl. 16.00. 

Da det er en klubtur, forventes det, at vi følges ud og hjem.
P.S. Turen aflyses i tilfælde af regnvejr.

PBV
Laust Kruse

40453612