På grund af dårligt vejr den 11. april er Hørsholm Cykel Motion (HCM) åbningsløb flyttet til søndag d. 18. april mellem kl. 09.00 – 12.00. Alle er velkomne til at deltage – også selvom du ikke har kørt i klub eller gruppe før – forudsat, at du møder op på din racer og selvfølgelig med cykelhjelm. Vi samler alle nybegyndere i et opstartshold, som kører en kortere strækning i et roligere tempo end klubbens sædvanlige og mere øvede hold. Klubben ser frem til at se mange nye ansigter, også meget gerne kvinder. Det ville da være dejligt, hvis det senere skulle vise sig, at klubben har nok kvindelige medlemmer til, at de kan danne deres eget hold.

Du skal blot møde op ved Surina Cykler, Usserød Kongevej 80 i Hørsholm søndag d. 18. april kl. 09.00. Herfra kører vi i samlet flok ud til startstedet i Tokkekøb Hegn – skoven på Stumpedyssevej.

Åbningsløbet starter og slutter her i skoven, hvor der efter løbet vil blive serveret velfortjent kaffe og kage. Herefter kører vi tilbage til Surina Cykler.

Åbningsløbet markerer cykelsæsonens start og afvikles som et socialt løb. Det betyder, at vi følges ad på turen og venter og hjælper hinanden i tilfælde af defekt – f.eks. ved punktering. Det er først på de sidste kilometer at løbet gives frit, så der kan blive lejlighed til at give den fuld gas inden kaffen serveres i skoven. Vi deler op i hold afhængig af hvor hurtigt og hvor langt at man kan køre.

Du kan læse meget mere om klubbens aktiviteter her på vores hjemmeside.

Tags:

Comments are closed

Kalender
18aug2024

Roskilde fjord rundt

Fra 09:00 til 13:00

Mødested Surina Hørsholm

Læs mere ...

25aug2024

Geopark bjerg grand prix

Fra 07:00 til 14:00

Mødested Se hjemmesiden

Læs mere ...

Arkiv